Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Letsel bij ongeval tijdens motorrijles in Goes

Toegevoegd: 23-05-2020, 11.39 uur - Update: 27-05-2020, 00.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een motorrijdster is zaterdagochtend tijdens een rijles in Goes gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 10.30 uur ter hoogte van de voormalige ambulancepost bij de Olympiastraat. De vrouw kreeg samen met nog een andere cursist rijles van een instructeur. Volgens de politie reed de vrouw door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto.

Na de botsing kwam de motorrijdster ten val. Rapid responders van de ambulancedienst kwamen ter plekke om de gewonde motorrijdster te helpen. Ze kon ter plekke worden behandeld maar kon de les niet meer hervatten en is daarom door iemand opgepikt. De motor raakte bij het ongeval beschadigd. Ook de betrokken personenauto liep schade op. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (23-5-2020 om 17:42)
Wat maakt dat uit. Sterkte voor de betrokken leerling. Is al vervelend genoeg..
Mar (23-5-2020 om 16:13)
@M@rk Wat is jouw belang om dat te weten ??
M@rk (23-5-2020 om 14:18)
Waarom staat er niet in het bericht wat er exact is gebeurd? Ziet er naar uit dat ze zich volgas in het achterportier van een geparkeerde auto heeft geboord omdat er geen remsporen te zien zijn.
Cookie-instellingen beheren