Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Flinke schade bij botsing N286 Poortvliet

Toegevoegd: 26-05-2020, 17.48 uur - Update: 26-05-2020, 21.27 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding op de Postweg (N286) bij Poortvliet zijn vanmiddag twee personenauto’s beschadigd geraakt.


De auto’s kwamen rond 15.10 uur met elkaar in botsing nadat één van de auto's een klapband kreeg, zo meldt de politie. Er ontstond flink wat schade en er werd een ambulanceteam opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel had één van de betrokkenen last van hyperventilatie.

De auto’s werden na de botsing de berm in gereden. Hierdoor was het vrij liggende fietspad enige tijd afgesloten. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de beide voertuigen getakeld. Rond 16.20 uur was ook het fietspad weer helemaal vrij.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren