Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto op z'n kant na botsing Scherpenisse

Toegevoegd: 26-05-2020, 17.50 uur - Update: 26-05-2020, 21.26 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Na een botsing in de bebouwde kom van Scherpenisse is vanmiddag een personenauto op zijn zijkant tot stilstand gekomen.


De auto kwam rond 15.50 uur na een voorrangsfout in botsing met een bestelbus. Dat gebeurde op de kruising van de Langeweg met de Laban Deurloostraat en de Amberboomlaan. Na het ongeval werden de politie, de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen.

Volgens de politie bleek geen van de betrokkenen gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de gekantelde auto rond 16.50 uur weer terug op de wielen gezet. Het incident trok behoorlijk wat bekijks, met name van kinderen uit de buurt.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren