Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Dronken man negeert stopteken politie

Toegevoegd: 30-12-2006, 11.51 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In Goes, op de ’s-Heer Hendrikskinderendijk, is vannacht rond 03.44 uur een 50-jarige Goesenaar betrapt op het rijden onder invloed.

De man sprak agenten aan die op de Markt stonden. Hij vertelde hen dat hij met de auto was, ondanks het feit dat hij had gedronken. Op de Beestenmarkt zagen langsfietsende agenten de man vertrekken met zijn auto. Aan hem werd een stopteken gegeven waaraan hij geen gehoor gaf.

Op de ’s-Heer Hendrikskinderendijk kwam een politieauto achter de man rijden. De agenten hierin gaven de man nogmaals een stopteken en nu stopte de man wel. Hij veroorzaakte nog bijna een aanrijding met de fietsende agenten, maar zij konden de auto nog net ontwijken.

De 50-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het bureau van politie waar hij een blaastest heeft afgelegd. Hieruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

Hij verklaarde bewust niet te hebben voldaan aan het stopteken omdat hij emotioneel was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren