Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Zoekactie naar meisje (6) op strand Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 31-07-2020, 21.39 uur
Tegen 17.00 uur kwam het bericht dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen.
Tegen 17.00 uur kwam het bericht dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De hulpdiensten hebben vanmiddag op het strand bij Burgh-Haamstede met man en macht gezocht naar een vermist 6-jarige meisje.


Naast de politie, strandwacht en de KNRM werd er ook een strandjeep van de brandweer ingezet. Ook werd er een brandweerteam van buiten de regio ter plaatse gevraagd met een drone.

Tegen 17.00 uur kwam het bericht dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen. Hierna is de zoekactie beëindigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (1-8-2020 om 18:43)
Pffft, gelukkig zeg! Ik ben zelf tot mijn schaamte een keer mn jongste van toen 2 jaar kwijtgeraakt bij een openlucht zwembad. Doodsangsten sta je uit! Gelukkig vond ik haar snel weer terug.
anoniem (1-8-2020 om 01:23)
Gelukkig goed afgelopen. Ouders let aub op uw kinderen op het strand zeker op drukke dagen als deze. De strandwachten zijn GEEN kinderoppassen. Hoeveel hulpverleners waren er nu weer niet bij betrokken zelfs zoeken met een drone. Let op uw kinderen.
Cookie-instellingen beheren