Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 11 km

Duikster omgekomen bij Brouwershaven

Toegevoegd: 27-09-2020, 13.39 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - In het Grevelingenmeer bij Brouwershaven is zondag aan het begin van de middag een duikster om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

De melding van het incident aan de Langendijk / Kerkweg bij Den Osse kwam rond 12.10 uur binnen. Al snel was duidelijk dat de situatie ernstig was. Daarom werden vrijwel meteen twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is nog geland maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie doet hier onderzoek naar.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Alosery (27-9-2020 om 15:12)
Kreeg net bericht binnen dat het GEEN duikongeval was maar gewoon een medisch probleem. "Ben net terug om het aed-gebruik af te wikkelen. Mevrouw met hartfalen tijdens de duik. Reanimatie en inzet aad mochten niet baten. Mevr is overleden. Op Kerkweg" Dit kan een ieder, ook in het verkeer, overkomen dus voorzichtig met de melding "duikongeval".
Els erkelens (27-9-2020 om 14:30)
Veelsterkte voor de nabestaande
Cookie-instellingen beheren