Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden op rotonde Meliskerke

Toegevoegd: 01-11-2020, 10.39 uur
De fietser werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
De fietser werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Op de rotonde op de kruising van de Kaasboerweg met de Blauwpoortseweg, de Dorpsstraat en de Burgemeester Huijsmanstraat in Meliskerke is zaterdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto.

Het slachtoffer werd rond 15.50 uur aangereden door een 54-jarige automobilist uit Biggekerke. Deze kwam volgens de politie uit de richting van de Burgemeester Huijsmanstraat en zag de fietser, een 60-jarige inwoner van Meliskerke, over het hoofd.

De fietser raakte gewond. Hij werd door ambulancemedewerkers voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. Volgens de politie had hij geen alcohol gedronken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Grooten (1-11-2020 om 13:14)
En dan is dat nog een overzichtelijke rotonde, tegenover hier in aagtekerke het zal dan ook niet lang duren voor hier ook een fietser wordt geschept vooral van auto's uit de richting van grijpskerke.( deze vermoeden geen fietsers van rechts ) daar moeten andere borden komen te staan. Hoe kunnen ze dan ook een rotonde aanleggen die maar driekwart voltooid isin meliskerke en aagtekerke was ruimte genoeg voor een complete rotonde aan te leggen.
Cookie-instellingen beheren