Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pistool in auto, drie personen aangehouden

Toegevoegd: 03-11-2020, 15.51 uur
In de auto vond de politie een pistool met patronen.
In de auto vond de politie een pistool met patronen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - In de buurt van een tankstation in Rilland heeft de politie maandagavond in een auto een pistool aangetroffen. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden en één van de passagiers had nog een celstraf openstaan. Ook een derde inzittende werd aangehouden.
  
De politie controleerde het voertuig en de inzittenden rond 21.50 uur. Uit een speekseltest bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van drugs was. Eén van de passagiers bleek door de politie te worden gezocht omdat hij nog 29 dagen hechtenis tegoed had.

Bij nader onderzoek vond de politie in de auto een pistool met patronen. Deze werden in beslag genomen en de drie inzittenden werden aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. Het ging om een 31-jarige Rotterdammer en twee mannen van 34 en 45 jaar waarvan geen woonplaats bekend is.

De mannen zitten nog vast en worden vandaag verhoord. Een GGD-arts heeft van de automobilist een bloedproef afgenomen zodat onderzocht kan worden hoeveel drugs er precies was gebruikt. De uitslag hiervan is over ongeveer twee weken bekend.

De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (5-11-2020 om 08:24)
Geen tijd aan zulke lui besteden, gelijk opruimen is goedkoper.
Cookie-instellingen beheren