Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Ritthem, één gewonde

Toegevoegd: 03-11-2020, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een ongeluk in Ritthem is vanavond een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer raakte met zijn auto van de weg en kwam in een sloot tot stilstand.

Het eenzijdige ongeval vond rond 18.35 uur plaats op de Koedijk bij Ritthem. De bestuurder raakte in een bocht de controle kwijt over zijn voertuig en belandde in de sloot. Het slachtoffer kon snel uit de auto worden bevrijd, maar raakte wel gewond.

Een toegesnelde ambulance heeft de gewonde ter plaatse behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en weggesleept.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-11-2020 om 23:58)
@Evert en Timsalabim; controle over voertuig verloren op een stuk weg...ahum. Nee natuurlijk staat er niets over telefoons in dit artikel, staat er bijna nooit bij, maar soms zitten de bestuurders stoer op verjaardag feestjes (achteraf - als de verzekering betaald heeft) zelf te vertellen dat ze met de telefoon bezig waren. En zeg nou zelf: hoeveel van dit soort lompe ongelukken hebben we hier tegenwoordig? Kan er nou echt niemand meer normaal op een weg rijden? Er staat ook niets over glad door modder o.i.d.
Timsalabim (5-11-2020 om 08:42)
Daar heb ik het toch niet over antiGSM? en er wordt ook niks gerept over een telefoon in het artikel. Je nietszeggende opmerkig voegt niks toe; netzoals al je andere opmerkingen op deze site. Stop er maar mee
Evert (5-11-2020 om 05:03)
Gast (antiGSM) er staat toch in het artiekel dat de controle over het voertuig verloren is geraakt en toch niks over telefoons, stop nou toch eens met die intens bizarre kruistocht tegen mobieltjes en die lasterlijke valse beschuldigingen van je! Naast dat het vervelend, slaapverwekkend en onorigineel is zet jejezelf bovendien ook iedere keer weer voor paal!
AntiGSM (4-11-2020 om 17:19)
@Jaap en Timsalabim; behalve rijlessen niet op schermpjes kijken tijdens rijden! Vanaf die tijd een enorme toename in dit soort ongevallen.
Timsalabim (4-11-2020 om 13:30)
Die krijgen ze ook Jaap; R I J L E S S E N!
Jaap (4-11-2020 om 09:55)
Hoe is het mogelijk dat er zo veel mensen rondrijden in auto’s die ze niet onder controle hebben. Elke dag mensen in de sloot in alle delen van de provincie. Een cursus voertuigbeheersing zou niet verkeerd zijn.
Cookie-instellingen beheren