Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de dijk en op z’n kop na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 04-11-2020, 08.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een automobilist is vanmorgen bij ’s-Heer Hendrikskinderen met zijn auto van de weg geraakt en op zijn kop onder aan een dijk tot stilstand gekomen. Er ontstond een enorme ravage.

Het eenzijdige ongeluk vond rond 06.45 uur plaats op de Nieuwe Rijkweg (N664) ter hoogte van de Westweg. De bestuurder reed in de richting van Goes toen deze door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto botst tegen een verkeersbord, reed van de dijk en kwam op zijn kop naast het fietspad tot stilstand.

Het is niet bekend of de bestuurder gewond is geraakt. De auto raakte totaal vernield en is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren