Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 74 km

Gewonde bij vermoedelijk steekincident Vlissingen

Toegevoegd: 05-11-2020, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ruzie in Vlissingen is vanmiddag iemand gewond geraakt. Vermoedelijk was sprake van een steekincident.

Bij de hulpdiensten werd rond 14.25 uur melding gemaakt van een conflict op straat in de Jan van de Capellelaan. Hierop gingen meerdere politiewagens met spoed ter plekke. Omdat werd gemeld dat één persoon gewond was geraakt, werd ook een ambulanceteam met spoed opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat het letsel van de gewonde man meeviel. Hij kon ter plekke worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie liet rond 14.40 uur weten dat de andere partij staande was gehouden en dat werd uitgezocht wat er precies is gebeurd. Inmiddels is de politie weer vertrokken uit de straat.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren