Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 74 km

Bijna 30 snelheidsboetes bij politiecontroles

Toegevoegd: 05-11-2020, 16.01 uur - Update: 05-11-2020, 19.43 uur
De politie controleerde onder andere op de Veerseweg in Middelburg.
De politie controleerde onder andere op de Veerseweg in Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij snelheidscontroles in Middelburg en Sint Laurens heeft de politie vandaag 28 bekeuringen uitgedeeld aan mensen die het niet zo nauw namen met de maximumsnelheid.

Op de Veerseweg in Middelburg werden vanaf 08.30 uur in een tijdsbestek van nog geen twee uur in totaal 18 bekeuringen uitgedeeld. Ter plekke mag maximaal 30 kilometer per uur gereden worden. De overtreders reden allemaal harder dan 40 kilometer per uur. Mensen die tussen de 30 en 40 kilometer per uur reden, kregen een waarschuwing van Veilig Verkeer Nederland. Het ging om 42 personen. Twee automobilisten kregen een proces-verbaal voor een vervallen APK en het ontbreken van een kinderzitje.

In Sint Laurens werd tot 12.00 uur gecontroleerd op de Noordweg. Hier werden in totaal tien bekeuringen uitgeschreven en 30 personen gewaarschuwd. Drie automobilisten kregen een proces-verbaal voor gladde banden aan een aanhangwagen (2x) en het niet bevestigen van de hulpkoppeling. De politie laat weten binnenkort ook op andere locaties te gaan controleren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (7-11-2020 om 14:15)
Eindejaars rally is begonnen dames en heren opgelette degene die wel eens gas pendaal wat dieper doet trappen of je tel doet vasthouden zwaar crimineel gelijk een heel weekloon inleveren
Joop (5-11-2020 om 21:54)
Ik ben het volledig met Peter Quest eens. Zolang ze hier nog tijd voor hebben is er geen te kort aan agenten!.
Aan Hermen Mulder (5-11-2020 om 21:46)
Doe eens normaal joh, wat bedoel je met “afscheid”? De diodstraf voor 10km te hard? Werkelijk? Wat een in en in zieke geest heeft u zeg! Blijf maar fijn achter de geraniums zitten, kijken of je nog “vreemden” ziet!
It's me (5-11-2020 om 20:54)
Tuurlijk mogen ze overal controleren! Als iedereen zich aan de regels houdt (snelheid, telefoongebruik) hoef je nergens bang voor te zijn en is er niks aan de hand!
Peter Quest (5-11-2020 om 19:57)
Ze zijn zo druk met Corona. Ze schreeuwen het zelfs van de daken. Nergens tijd voor. Dus werd er maar even 300 Euro bonus gegeven. Nou het blijkt, ze zijn heel erg druk met Corona. Zo druk dat ze tijd hebben om het bonnenquotum weer even te halen. Een dag niet geschreven is ontslag. Met alle respect, bij mij in de straat mag je ook maar 30. Hier rijden ze 70 of 90. En wat zeggen ze dan? Uw straat is niet goed ingericht dus kunnen wij die 30km/h niet handhaven. Ahum. Ik begrijp ondertussen niets meer van deze willekeur. Levert bij mij in de straat n.a.w. te weinig bekeuringen op. Dus niets veiligheid.
Hermen Mulder (5-11-2020 om 19:31)
Wat een laffe actie, waarom die tussen de 30 en 40 km/h niet verbaliseren? Bij een "direct hit" ben je ook gewoon "de Sjaak", en kunnen je naasten op je afscheid komen.
Cookie-instellingen beheren