Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 59 km

Wasdroger in brand Christoffelstraat Zuidzande

Toegevoegd: 05-11-2020, 16.21 uur
De brandweer heeft een wasdroger naar buiten gehaald. De brandweer heeft een wasdroger naar buiten gehaald.
De brandweer heeft een wasdroger naar buiten gehaald.
© Foto: Brandweer Oostburg
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - Aan de Christoffelstraat in Zuidzande heeft vanmiddag brand gewoed. De brandweer van Oostburg rukte met spoed uit om te blussen.

De melding van de brand kwam rond 14.20 uur binnen. Volgens de brandweer van Oostburg stond er een wasdroger in brand. De brand breidde zich uit naar een wasmachine. De brandweer heeft de droger afgeblust en uit de woning gehaald.

Rond 14.40 uur werd ook nog een ambulanceteam opgeroepen om iemand te onderzoeken, vermoedelijk vanwege rookinhalatie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (8-11-2020 om 05:21)
De ventilator wordt aangedreven door de motor van de trommel, die delen dezelfde aandrijf riem, wat dacht u? Dat de fabrikant niet nadenkt over dit soort dingen? Of uw “vriend” heeft een droger uit het jaar 0 of een droger bestelt via alibaba uit een of ander gek land waar men niet nadenkt over veiligheid of uw “vriend” is doof en blind tegelijk en heeft er verder niet meer naar om gekeken.
Ronald (7-11-2020 om 09:11)
@ Timsalabim De ventilator kan ook kapot gaan, heb je geen koeli,j weer en de gloeispiralen blijven aan ! Een vriend van me heeft dit gehad.
Timsalabim (6-11-2020 om 04:44)
Een wasdroger vliegt enkel in de fik als je die filters niet goed schoonhoud, op een slecht geventileerde plek neerzet/aansluit of op een ongeaard stopcontact aansluit; door verkeerd gebruik dus!
Ronald (5-11-2020 om 22:04)
Was de was al droog dan ? Ik laat het ding nooit aan staan als ik ff weg ben ! Voor hetzelfde geld brand heel je huis af, je hoort het zo dikwijls dat zo'n ding in brand vliegt. Sterkte voor de bewoners en hopelijk dekt de verzekering de schade.
Cookie-instellingen beheren