Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen arrestaties na conflict met gewonde Vlissingen

Toegevoegd: 05-11-2020, 22.12 uur
Er werden geen arrestaties verricht. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld.
Er werden geen arrestaties verricht. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Na het conflict op straat waarbij donderdagmiddag in Vlissingen iemand gewond raakte, zijn geen arrestaties verricht. Dat meldt de politie.

Bij de hulpdiensten werd rond 14.25 uur melding gemaakt van een conflict op straat in de Jan van de Capellelaan. Er werd gemeld dat mogelijk sprake was van een steekincident. Hierop gingen meerdere politiewagens met spoed ter plekke. Omdat werd gemeld dat één persoon gewond was geraakt, werd ook een ambulanceteam met spoed opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat het letsel van de gewonde man meeviel. Hij kon ter plekke worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie bevestigt dat: “Na beide partijen gesproken te hebben bleek het om een geëscaleerde burenruzie te gaan. Eén persoon liep een lichte verwonding op die ter plaatste kon worden verholpen. Er was geen sprake van een steekpartij en er zijn geen aanhoudingen verricht.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren