Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 60 km

Auto zwaar beschadigd door brand in Kamperland

Toegevoegd: 06-11-2020, 07.28 uur
Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto getakeld.
Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto getakeld.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op de Baas Huisweg in het buitengebied van Kamperland is donderdagavond een personenauto zwaar beschadigd geraakt als gevolg van brand.

Bij de 112-alarmcentrale kwam kort voor 19.25 uur een telefoontje binnen dat op de Baas Huisweg een Audi-stationwagen in brand stond. Hierop werden de brandweervrijwilligers van de post Kamperland met spoed ter plaatse gestuurd om te blussen. Ook de politie werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat de brand was ontstaan in het motorgedeelte, zo meldt de brandweer. De spuitgasten hebben de brand geblust met twee stralen hoge druk. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto getakeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren