Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Station Goes weer vrijgegeven, treinverkeer wordt hervat

Toegevoegd: 06-11-2020, 10.21 uur - Update: 06-11-2020, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het NS-station in Goes is weer vrijgegeven nadat dit eerder vanochtend was gesloten na de vondst van een verdachte tas. Het treinverkeer zal zo weer worden hervat.

Het station werd even voor 08.00 uur ontruimd nadat in een tunnel onder het station een tas was aangetroffen. De politie nam het zekere voor het onzekere en sloot het gehele station af. Het busstation en het kantorencomplex boven het station werden niet ontruimd. Wel werd het treinverkeer volledig stilgelegd in afwachting van nader onderzoek door experts.

Specialisten met honden gingen in het station op onderzoek uit maar rond 10.15 uur concludeerde de politie dat er niets aan de hand was en dat het station weer kon worden vrijgegeven. De tas is door de politie meegenomen. 

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren