Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand woning Hallsteinhof Goes

Toegevoegd: 06-11-2020, 17.44 uur - Update: 06-11-2020, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan het Hallsteinhof in Goes is vrijdag aan het einde van de middag brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond.

De eerste melding van de brand, die woedde op de zolder van het huis, kwam rond 17.25 uur binnen. Hierop werd in eerste instantie alleen een tankautospuit gealarmeerd maar al snel werd ook de hoogwerker van Zierikzee opgepiept. Kort hierop werd ook de ladderwagen van de Middelburgse post Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd. Deze staat momenteel tijdelijk gestationeerd in Goes.

Rond 17.35 uur werd het sein 'middelbrand' gegeven en werd een tweede blusploeg gealarmeerd. De brandweer heeft het vuur geblust en de woning geventileerd. Wat er precies in brand heeft gestaan, is niet bekend. De bewoners van het pand zijn nagezien door de ambulancedienst omdat ze mogelijk rook hebben ingeademd. Geen van hen hoefde voor behandeling naar het ziekenhuis.

Om 18.10 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond en keert terug naar de kazerne. Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij de afhandeling van de schade. 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren