Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 60 km

Bestelbus in de sloot bij Poortvliet

Toegevoegd: 07-11-2020, 00.01 uur
Het eenzijdige ongeluk bij Poortvliet.
Het eenzijdige ongeluk bij Poortvliet.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - Bij Poortvliet is vrijdagavond een bestuurder met zijn bestelbus van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. De man raakte niet gewond.

Het eenzijdige ongeval vond rond 22.35 uur plaats op de Postweg (N286) tussen Poortvliet en Tholen. Direct na de melding zijn de hulpdiensten ter plaatse gegaan. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en is nagekeken in een ambulance. De man raakte niet gewond.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de Postweg in beide richtingen afgesloten.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (7-11-2020 om 12:17)
Als je een lijst bij zou houden van éénzijdige ongevallen die in een sloot eindigen dan kom je op minimaal 1 x per week. Slaapgebrek, teveel afleiding in de auto.....de oorzaak zal veelal terug te vinden zijn in “met andere dingen bezig zijn”.
Cookie-instellingen beheren