Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeilbootje vastgelopen op het Veerse Meer

Toegevoegd: 07-11-2020, 15.15 uur - Update: 08-11-2020, 09.47 uur
De schipper kon zijn reis richting de haven zelf vervolgen.
De schipper kon zijn reis richting de haven zelf vervolgen.
© Foto: KNRM Veere
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De KNRM van Veerse is gistermiddag opgeroepen voor een zeilbootje die aan de grond was gelopen op het Veerse Meer.

Toen de reddingsboot ter plaatse kwam bij het bootje was de opvarende lichtelijk in paniek. Nadat de man gerust was gesteld is het zeiljacht losgetrokken. De schipper kon zijn reis richting de haven zelf vervolgen.

De KNRM waarschuwt mensen dat het waterpeil in het Veerse Meer op dit moment op het winterpeil staat. Dit betekent dat de waterstand ongeveer dertig centimeter lager is dan in de zomer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (7-11-2020 om 18:03)
Ik dacht dat in niet (levens)bedreigende situaties de KNRM niet meer in actie kwam maar dat de persoon zelf een berger moest inschakelen? In paniek zijn omdat je te dom bent om aan de goede kant van de boeien te varen is geen bedreigende situatie
Cookie-instellingen beheren