Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand bij hotel centrum Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2020, 09.33 uur
De brand bleef beperkt qua omvang.
De brand bleef beperkt qua omvang.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is zaterdagavond met meerdere voertuigen uitgerukt nadat in het centrum van Middelburg een schoorsteenbrand was gemeld bij een hotel.

De brand bij hotel The Roosevelt aan de Nieuwe Burg werd kort voor 22.00 uur gemeld. De brandweer rukte meteen uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Ook werden verschillende politie-eenheden met spoed naar het hotel gestuurd. Met behulp van de hoogwerker heeft de brandweer het rookkanaal geveegd. De brand trok de nodige kijkers en daarom werd een deel van de straat afgezet.

In 2016 woedde ook een schoorsteenbrand bij het hotel. Toen werd opgeschaald naar 'grote brand' maar bleek al snel dat de situatie meeviel en dat er niemand gewond was geraakt. Wel was er rook komen te staan in een deel van het gebouw.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (9-11-2020 om 09:06)
Op tijd de schoorsteen vegen. Is dit niet jaarlijks verplicht voor de verzekering? Gelukkig lijkt alles mee te vallen. Weet wel dat ik bij zo een recensie, 2x schoorsteenbrand in 4 jaar, niet zomaar een kamer daar boek.
johan faas (8-11-2020 om 10:56)
schoorsteen vegers zullen het druk krijgen
Cleaning (8-11-2020 om 10:07)
Ik denk dat het dan tijd word voor een andere schoorsteenveger als dit nu al de tweede keer is in een paar jaar tijd of er word voor een paar honderd euro bezuinigd op de onderhoudskosten door het hotel zelf ten kosten van de veiligheid van hun gasten Dat zou dan wel heel triest zijn
Cookie-instellingen beheren