Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 60 km

Onderzoek na vondst gewond persoon Vlissingen

Toegevoegd: 08-11-2020, 09.42 uur - Update: 08-11-2020, 13.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt momenteel wat er is gebeurd met een persoon die vanochtend gewond werd aangetroffen in Vlissingen. Vermoedelijk gaat het om een voetganger die is aangereden door een auto.

Het slachtoffer werd rond 07.45 uur ontdekt op de Van Dishoeckstraat, vlakbij de kruising met de Paul Krugerstraat. De persoon is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Wat er precies was gebeurd, was niet meteen duidelijk. De politie heeft inmiddels gemeld dat er vermoedelijk sprake is van een voetganger die is aangereden door een auto. De bestuurder van deze witte Fiat Punto (sportmodel) met zwart panoramadak is doorgereden, zo meldt de politie. "De auto heeft vermoedelijk schade aan de voorzijde", aldus een politiewoordvoerder.

De politie heeft de omgeving afgezet met linten en de camerabeelden opgevraagd van een nabij gelegen Tinq-tankstation. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet momenteel nog altijd sporenonderzoek. Het team verkeer deed hiervoor al een eerste vooronderzoek.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (8-11-2020 om 23:26)
Vluchtmisdrijf is tegenwoordig schering en inslag , sommige mensen hebben weinig respect voor anderen en gaan op de loop na een aanrijding , wat erg laf is !
Cookie-instellingen beheren