Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto die doorreed na aanrijding voetganger gevonden

Toegevoegd: 08-11-2020, 13.20 uur
Een voetganger werd rond 07.45 uur aangereden op de Van Dishoeckstraat.
Een voetganger werd rond 07.45 uur aangereden op de Van Dishoeckstraat.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De personenauto die zondagmorgen werd gezocht na een ongeluk in Vlissingen is gevonden. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Of er iemand is aangehouden is nog niet bekend.

Een voetganger werd rond 07.45 uur aangereden op de Van Dishoeckstraat, vlakbij de kruising met de Paul Krugerstraat. De persoon is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend

Wat er precies was gebeurd, was niet meteen duidelijk. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden. De auto werd later terug gevonden in de omgeving. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft sporenonderzoek verricht. Of de bestuurder ook is aangehouden is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (8-11-2020 om 23:27)
Nu de bestuurder nog hé ?
Cookie-instellingen beheren