Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Grote zoekactie naar overboord geslagen man

Toegevoegd: 09-11-2020, 11.02 uur - Update: 09-11-2020, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - Op de Oosterschelde wordt op dit moment gezocht naar een persoon die overboord zou zijn geslagen vanaf een visserschip. De zoekactie wordt gecoördineerd door de kustwacht.

De melding over de vermiste visser werd rond 09.55 uur gedaan. Inmiddels zoeken meerdere boten van Rijkswaterstaat, de KNRM, de politie en de brandweer aan de Thoolse zijde van de Oosterschelde naar het slachtoffer. Ook een helikopter van de Kustwacht neemt deel aan de zoekactie.

Op dit moment wordt met meer dan tien boten gezocht tussen Stavenisse en Sint-Maartensdijk. De brandweer van Terneuzen is opgeroepen om mee te helpen zoeken met behulp van sonar. De schipper van de vissersboot is van boord gehaald.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren