Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uitgebrand op A58 bij Kruiningen

Toegevoegd: 09-11-2020, 21.04 uur - Update: 09-11-2020, 23.13 uur
Het voertuig is total loss.
Het voertuig is total loss.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 tussen Kruiningen en de Vlaketunnel is maandagavond een personenauto zwaarbeschadigd geraakt als gevolg van brand.

De bestuurder van de personenauto zag rond 18.55 uur rook vanonder de motorkap komen. De brandweer werd gebeld maar nog voordat die ter plekke was, stond de auto al flink in brand. De brandweer heeft de auto geblust en een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het voertuig te takelen.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (11-11-2020 om 03:17)
Het komt helemaal niet doordet auto’s “volgebouwd zijn met electronica” maar door slecht onderhoud. Een olielek is al gwnoeg voor dit soort gevallen, een motorblok wat watm aanloopt en de warmte niet kwijt kan, etc enz Electronica of “vroeger” hebben er niks mee te maken!
JR (10-11-2020 om 13:48)
Wim daar zijn genoeg redenen voor te bedenken, moet je eens kijken wat een hitte er van motorblok kan komen, alles zit lekker vol gebouwd en steeds meer elctronica. We rijden met z'n heel wat kilometers dus ik denk dat het mee valt hoe vaak het voorkomt.
Wim (10-11-2020 om 07:10)
Toch komt het nog al eens voor de auto in brand gaat tijdens het rijden, wat zou daar voor nu toch de reden van kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren