Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 59 km

Lichaam gevonden bij zoektocht Oosterschelde

Toegevoegd: 09-11-2020, 21.38 uur
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Bij de zoekactie naar de vermiste visser op de Oosterschelde heeft de politie vanavond een lichaam aangetroffen. Of het om de vermiste man gaat, is nog niet duidelijk.

Het lichaam werd gevonden nadat het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie de zoekactie naar het slachtoffer had overgenomen nadat rond 14.30 uur de grote Search And Rescue (SAR)-operatie vanuit de Kustwacht was beëindigd. Bij de zoekactie werden wel twee laarzen gevonden, maar de drenkeling werd niet getraceerd.

De familie van de vermiste persoon is door de politie op de hoogte gebracht van de vondst. Vooralsnog is echter niet zeker of het gaat om de vermiste man, zo meldt de politie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren