Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Ongeval letsel onder invloed in Vlissingen

Toegevoegd: 10-11-2020, 20.17 uur - Update: 10-11-2020, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een dronken vrouw is dinsdagavond betrokken geweest bij een verkeersongeval op de Badhuisstraat in Vlissingen. Bij de botsing raakte een scooterrijder lichtgewond.

De Poolse Volvo-stationwagen waarin de vrouw reed kwam ter hoogte van het Stadhuisplein in botsing met een scooterrijder. De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. De automobiliste ging er na de botsing te voet vandoor maar kwam even later met een man weer terug naar de ongevalslocatie. Ze werd vervolgens in een politiewagen geplaatst en moest een blaastest doen.

De blaastest wees uit dat de vrouw onder invloed van alcohol verkeerde en daarom werd ze meegenomen naar het politiebureau om een uitgebreide ademanalyse te kunnen doen. De jongeman die op de scooter had gezeten kon ter plaatse in een bushokje worden behandeld door een rapid responder van de ambulancedienst. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en werd opgehaald door bekenden.

De politie wilde het voertuig van de vrouw verplaatsen maar dit bleek niet te lukken. De auto zal nader worden onderzocht omdat wordt vermoed dat er technische mankementen zijn. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig rond 20.30 uur getakeld. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JW (10-11-2020 om 23:02)
"De politie wilde het voertuig van de vrouw verplaatsen maar dit bleek niet te lukken. De auto zal nader worden onderzocht omdat wordt vermoed dat er technische mankementen zijn." Kijk eens naar de stand van de voorwielen: een blind paard ziet nog wel dat gewoon verplaatsen geen optie is. Dat zelfde blinde paard ziet ook wel dat er sprake is van een technisch mankement.
Loes (10-11-2020 om 21:19)
Rammelt Van alles aan die auto, en onder invloed achter stuur, vraag me af hoort dat wel hier, dit is strafbaar.
Cookie-instellingen beheren