Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden door taxibusje in Terneuzen

Toegevoegd: 11-11-2020, 15.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een fietser is vanmiddag in Terneuzen gewond geraakt na een botsing met een taxibusje. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

De botsing gebeurde rond 13.20 uur op de Buitenhaven. Direct werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De politie zette de weg af en het verkeer werd omgeleid. Na behandeling van het slachtoffer ter plaatse bleek de traumahelikopter niet nodig te zijn. Deze is dan ook afgemeld.

De verkeerspolitie heeft de situatie vastgelegd waarna de taxi zijn weg kon vervolgen. De politie heeft de fiets meegenomen. Welke verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren