Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder ongeluk Vlissingen meldt zich bij politie

Toegevoegd: 11-11-2020, 17.40 uur
Het ongeval gebeurde zondag rond 07.30 uur in de Van Dishoeckstraat.
Het ongeval gebeurde zondag rond 07.30 uur in de Van Dishoeckstraat.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De automobilist die afgelopen zondag in Vlissingen doorreed na een 37-jarige man te hebben aangereden heeft zich bij de politie gemeld. Dat is vandaag bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 07.30 uur in de Van Dishoeckstraat. De veroorzaker reed na de aanrijding weg zonder zijn identiteit achter te laten of om zich te bekommeren over het slachtoffer dat gewond op straat achterbleef.

Dinsdagmiddag meldde zich een 25-jarige man uit Spijkenisse op het politiebureau in Vlissingen. Hij verklaarde de bestuurder van de auto te zijn geweest. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd hij ingesloten en in verzekering gesteld.

De man zit nog vast en zal door de politie worden gehoord. Het slachtoffer, een 37-jarige Vlissinger, is als gevolg van deze aanrijding nog altijd onder behandeling van artsen. Hij heeft al wel een verklaring kunnen afleggen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren