Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Elf aanhoudingen in onderzoek naar drugshandel

Toegevoegd: 11-11-2020, 18.03 uur
Politiemensen bij een woning aan de Kanaalweg in Sluiskil.
Politiemensen bij een woning aan de Kanaalweg in Sluiskil.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Een al langer lopend recherche-onderzoek naar de handel in verdovende middelen is in de afrondende fase. Tijdens dit onderzoek zijn in verschillende woningen invallen gedaan door de politie en het Openbaar Ministerie. In totaal zijn er elf verdachten aangehouden. Een van hen, de 26-jarige hoofdverdachte, zit nog vast.

De politie startte dit onderzoek nadat er informatie was binnengekomen dat een 26-jarige man uit Sluiskil zich zou bezighouden met de handel in drugs. De politie heeft in februari, mei en augustus van dit jaar op verschillende adressen in Sluiskil, Terneuzen en Sas van Gent invallen gedaan waarbij verdovende middelen, geld en wapens in beslag zijn genomen. Het gaat in totaal om 2 kilogram softdrugs, 20 liter vloeibare harddrugs, 13 kilogram harddrugs, twee vuurwapens met munitie en een geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s.

In het onderzoek zijn elf verdachten aangehouden. Zij variëren in leeftijd van 22 tot 47 jaar en komen uit Sluiskil, Terneuzen, Sas van Gent en Deinze (B). De 47-jarige verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Op de hoofdverdachte na zijn alle verdachten na het afleggen van verklaringen weer in vrijheid gesteld. Dat betekent niet dat zij verdachte-af zijn. Zij moeten zich binnenkort allemaal verantwoorden voor de rechter.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (13-11-2020 om 18:43)
Durft hier nu ook al niemand op te reageren ? Struisvogel spelen, bang voor die lui ?
Cookie-instellingen beheren