Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer opgeroepen voor ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 12-11-2020, 18.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is donderdag aan het einde van de middag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Sloeweg in Vlissingen.

Door onbekende oorzaak raakte aan de Oost-Souburgse zijde van de Sloeweg een automobilist(e) van de weg. Het voertuig belandde op zijn kop in de bosschage. Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur.

Na de melding werden direct de brandweer, de politie en de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. De inzittende kon zelfstandig uit het voertuig komen en is nagekeken in de ambulance. De persoon hoefde niet maar het ziekenhuis te worden gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren