Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto onderaan dijk na botsing met vrachtauto

Toegevoegd: 13-11-2020, 20.45 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Bij een verkeersongeval op de Oud-Vossemeersedijk (N656) tussen Tholen en Oud-Vossemeer is vrijdagavond iemand gewond geraakt.

Ter hoogte van een doodlopende weg kwamen rond 19.05 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De personenauto raakte door de botsing van de weg. Het voertuig kwam onderaan een dijk tot stilstand. Een ambulanceteam heeft zich over de bestuurder van de auto ontfermd. De persoon is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De auto liep flink wat schade op. Het voertuig is getakeld door een bergingsbedrijf. Van de trailer van de vrachtauto raakte een band lek. Een bedrijf heeft de band ter plekke vervangen. Het verkeer werd tijdelijk over één rijstrook geleid door de politie en de wegbeheerder. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (14-11-2020 om 12:27)
Aan die schade valt weinig te zien aangezien menig auto al finaal in de kreukels ligt als je met 20 kmpu tegen een muurtje botst. Ooit eens iemand langzaam tegen een vrachtwagen zien rijden in de file; flinke deuk in de voorkant, koplamp kapot en bumper eraf. Ik zou dit soort dingen aan forensisch of schade experts overlaten want het kan nogal verradelijk zijn!
ger (14-11-2020 om 08:34)
gezien de schade is het een schampschot de bestuurder van het autootje er goed van af gekomen...
Cookie-instellingen beheren