Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling Wilhelminadorp was niet aanspreekbaar

Toegevoegd: 14-11-2020, 10.38 uur
De drenkeling werd met spoed per ambulance afgevoerd.
De drenkeling werd met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De drenkeling die gisteravond uit het water is gehaald bij Wilhelminadorp, was niet meer aanspreekbaar toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Dat zegt de politie.

Rond 21.20 uur werd melding gemaakt van een persoon in de Oosterschelde nabij het restaurant aan de Katseveerweg. De brandweer ging vervolgens met onder meer duikers ter plaatse. Er werden ook twee ambulanceteams, verschillende politie-eenheden en een traumahelikopter opgeroepen. Het traumateam kwam niet meer ter plekke, de andere opgeroepen hulpdiensten wel.

Het slachtoffer, een vrouw, werd door ambulancemedewerkers in een foliedeken gewikkeld en op een brancard gelegd om vervolgens naar een ziekenhuis te worden gebracht. In de tussentijd zochten brandweerlieden kort het strand nog af. Volgens de politie was de vrouw niet meer aanspreekbaar maar leeft ze nog wel. Een woordvoerder laat weten dat er geen sprake was van een ongeval of een misdrijf.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren