Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 65 km

Automobilist ongeluk N656 had geen geldig rijbewijs

Toegevoegd: 14-11-2020, 10.52 uur
Van de bestuurder van de auto is ook een bloedproef afgenomen.
Van de bestuurder van de auto is ook een bloedproef afgenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De automobilist die vrijdagavond gewond raakte bij een aanrijding op de Oud-Vossemeersedijk (N656) tussen Tholen en Oud-Vossemeer had geen geldig rijbewijs en was bovendien onder invloed van alcohol. Dat zegt de politie.

De 54-jarige man uit Oud-Vossemeer kwam rond 19.05 uur ter hoogte van een doodlopende weg in botsing met een vrachtwagen. De personenauto raakte door de botsing van de weg. Het voertuig kwam onderaan een dijk tot stilstand. Een ambulanceteam heeft zich over de bestuurder van de auto ontfermd. De man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is een bloedproef bij hem afgenomen omdat hij bij een blaastest een 'F' blies, de indicatie dat er sprake is van alcoholgebruik.

De auto liep flink wat schade op. Het voertuig is getakeld door een bergingsbedrijf. Van de trailer van de vrachtauto raakte een band lek. Een bedrijf heeft de band ter plekke vervangen. Het verkeer werd tijdelijk over één rijstrook geleid door de politie en de wegbeheerder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren