Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man loopt met wapens bij McDonald's Goes

Toegevoegd: 14-11-2020, 17.28 uur
De bij de man aangetroffen wapens.
De bij de man aangetroffen wapens.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het McDonald’s-restaurant op De Poel in Goes heeft de politie vrijdagavond een verward persoon aangehouden die meerdere wapens bij zich had.

Agenten gingen naar het fastfoodrestaurant aan de Hudsonweg nadat was gemeld dat hier iemand zou lopen met een bijl in zijn handen. “Ter plaatse troffen wij een verward persoon bij wie inderdaad een bijl werd aangetroffen”, zo vertelt de politie.

Bij de man werden ook meerdere messen en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Hierop werd hij direct aangehouden. De man is overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Hier is hij vandaag door de recherche verhoord.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boulevard of broken dreams (14-11-2020 om 20:15)
die door "gezonde stad goes" gecreëerde vetgoot is gewoon een crimineel broeinest het zou beter zijn dat die vettempels een paar maanden gesloten worden want het trekt alleen maar gajus op zoek naar drugs en ellende.
Mijn mening (14-11-2020 om 19:54)
Kansloos volk, heeft vast een slechte jeugd gehad . Of de andere smoes... verveeld door corona. Zonde van de belasting centen.
Anonymous (14-11-2020 om 17:48)
Verkeerde kant opgelopen, emergis was de andere kant op nm.
Cookie-instellingen beheren