Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Gewonde bestuurder verlaat plaats ongeval Hoek

Toegevoegd: 15-11-2020, 08.33 uur - Update: 15-11-2020, 08.56 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - De hulpdiensten zijn zondagochtend opgeroepen na een melding van een eenzijdig verkeersongeluk in het buitengebied tussen Sluiskil en Hoek. Bij het ongeluk raakte de bestuurder gewond.

De automobilist was door onbekende oorzaak bij een bocht van de weg geraakt en in een droge sloot beland. Het ongeval gebeurde op de Nieuw Westenrijkdijk en werd omstreeks 06.50 uur doorgegeven via 112. Hierop werden zowel de politie als de ambulancedienst als de brandweer met spoed opgeroepen. Ter plekke bleek de bestuurder van het voertuig niet meer in het voertuig te zitten en ook niet meer op de plaats van het ongeval te zijn. Daarom gingen agenten in de buurt naar hem op zoek.

De automobilist werd even later aangetroffen in de omgeving. Hij had onder meer een hoofdwond maar had op het eerste gezicht geen ernstig letsel. De man is door agenten in een foliedeken gewikkeld tegen onderkoeling. Uiteindelijk werd toch nog een ambulanceteam ter plaatse gestuurd om de man te onderzoeken. De ambulance arriveerde even voor 08.00 uur.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (15-11-2020 om 12:05)
Inderdaad, zoals Rutte zegt... Gewoon Bek dichthouden is wel Effe schrikken sterkte vd bestuurder!
els (15-11-2020 om 10:52)
verlaten van ongeluk moeten altijd bekeurt worden
Ronald (15-11-2020 om 10:41)
Het verlaten van de plaats van een ongeval is nog altijd een misdrijf Timsalabim ! Ook al is er niemand gewond, hij of zij zal wel een reden gehad hebben, om op de loop te gaan.
Timsalabim (15-11-2020 om 09:05)
En nu niet gaan roepen in de reacties dat de politie hem had moeten bekeuren of had moeten arresteren omdag hij de plek van het ongeval heeft verlaten. Ik zou menig reaguurder van deze site achteraf wel eens willen horen als men in een slip raakt en van de weg af glijd; zoiets gebeurs sneller dan je denkt en je hoeft er niet eens hard voor te rijden!
Cookie-instellingen beheren