Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw overleden, geen koolmonoxidevergiftiging

Toegevoegd: 15-11-2020, 09.51 uur
Onderzoek wees uit dat er geen sprake was van een kooolmonoxidevergiftiging.
Onderzoek wees uit dat er geen sprake was van een kooolmonoxidevergiftiging.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De vrouw die gisteren in Yerseke gereanimeerd moest worden na een melding van een mogelijke koolmonoxidevergiftiging, is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

De hulpdiensten werden rond 08.35 uur opgeroepen voor het incident aan de Molenpolderweg. De brandweer van Yerseke, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen maar de helikopter kwam niet meer ter plaatse. Het slachtoffer werd in zorgelijke toestand met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze later overleden, zo bevestigt de politie.

In eerste instantie was sprake van een mogelijke koolmonoxidevergiftiging maar volgens de politie hebben metingen van de brandweer uiteindelijk uitgewezen dat hiervan geen sprake was. Er was volgens de politie sprake van een natuurlijke dood.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren