Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde vast onder auto bij ernstig ongeluk Dreischor

Toegevoegd: 15-11-2020, 14.29 uur - Update: 15-11-2020, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

DREISCHOR - Eén van de gewonden van een ernstig verkeersongeval vanmiddag bij Dreischor kwam tijdens de crash onder één van de betrokken voertuigen terecht. Hij raakte gewond en moest door de brandweer worden bevrijd. Ook de tweede betrokkene liep letsel op.

De twee betrokken personenauto's botsten rond 13.00 uur met elkaar bij de kruising van de Bellaertweg, de Blindeweg en de Achterweg. Door de botsing belandden de beide voertuigen in een sloot. Eén van de bestuurders vloog uit zijn auto en belandde onder het andere voertuig. De alarmcentrale stuurde al snel meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer naar de ongevalslocatie. De brandweer heeft het voertuig waar de gewonde onder lag opgetild zodat het slachtoffer kon worden bevrijd. De andere automobilist kon met behulp van omstanders uit zijn voertuig worden gehaald.

Rond 13.30 uur landde de traumahelikopter op een nabij gelegen veld. Het traumateam heeft vervolgens de aanwezige ambulancemedewerkers geassisteerd tot rond 14.20 uur ook de laatste gewonde per ambulance naar het ziekenhuis kon worden gebracht. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Hierna heeft bergingsbedrijf Ista uit Oosterland de beide voertuigen getakeld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (15-11-2020 om 17:14)
Daar hebben we toch gordels voor. Anders kom je niet "onder" de auto terecht. Beterschap gewenst, laat het een goede les zijn ook voor anderen.
Cookie-instellingen beheren