Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voertuig te water Brouwersdam Scharendijke

Toegevoegd: 16-11-2020, 16.48 uur
De KNRM heeft met behulp van een trekker de auto weer op de kant getrokken. De KNRM heeft met behulp van een trekker de auto weer op de kant getrokken.
De KNRM heeft met behulp van een trekker de auto weer op de kant getrokken.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam tussen Ouddorp en Scharendijke is maandagmiddag een voertuig te water geraakt. Er raakte niemand gewond.

Bij de 112-alarmcentrale kwam rond 16.25 uur een melding binnen van een voertuig te water. Hierop werden de politie, de ambulancedienst en de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer riep onder meer duikteams op maar deze hoefden uiteindelijk niet ingezet te worden want rond 16.35 uur werd al gemeld dat de inzittenden inmiddels op de kant waren.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De KNRM heeft met behulp van een trekker de auto weer op de kant getrokken. Een bergingsbedrijf heeft deze vervolgens weggesleept. Wat de oorzaak is van het ongeluk is niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren