Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 60 km

Twee jongens opgepakt voor spuiten graffiti

Toegevoegd: 16-11-2020, 18.05 uur
De jongens spoten een vaste 'tag', namelijk HAZE 3.
De jongens spoten een vaste 'tag', namelijk HAZE 3.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond op de Laan der Verenigde Naties in Middelburg twee jongens gearresteerd voor het spuiten van graffiti.

Rond 20.15 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat twee jongens graffiti spoten in het tunneltje onder de Laan der Verenigde Naties. Agenten troffen in de buurt van het Griffioenpad twee jongens aan, ze voldeden aan het signalement wat de melder had doorgegeven. In een rugzak troffen agenten drie spuitbussen en stiften aan.

Het tweetal werd gearresteerd. Het bleek te gaan om twee jongens (beiden 17 jaar) uit Middelburg. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal heeft maandag een verklaring afgelegd. Ze zitten nog vast.

De jongens spoten een vaste 'tag', namelijk HAZE 3 (zie foto). De politie roept mensen op waar dezelfde ‘tag’ is gespoten om zich te melden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (18-11-2020 om 15:14)
Gewoon die graffiti laten zitten in dat tunneltje. Over 10.000 jaar is het dan werelderfgoed.kijk maar naar de vele rotstekeningen in Frankrijk.
P (18-11-2020 om 11:05)
Jammer, want er zitten erbij die kunnen echt mooie dingen spuiten. Het laat zien wat een talent er in deze mensen schuilt, stukje onbegrepen cultuur.
willem (17-11-2020 om 10:18)
mag toch hopen dat ze moeten opdraaien voor het schoonmaken van de muur / muren. plus een stevige boete.
Nelie (17-11-2020 om 10:01)
Is dat niet een beetje overdteven? Naar een politiecellen complex gebracht voor nader onderzoek? Is een boete niet voldoende? Ik zie ergere misstanden waarbij een verdachte gewoon in vrijheid zijn zaak mag afwachten en deze zitten vast!!???
A.P. (17-11-2020 om 02:11)
Eerlijk gezegd knapt die lelijke tunnel ervan op. wat een lelijke tunnel.
Cookie-instellingen beheren