Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser tegen paaltje na botsing met auto Oostkapelle

Toegevoegd: 19-11-2020, 09.23 uur
De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis.
De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Op een kruising in Oostkapelle is donderdagochtend een fietser gewond geraakt bij een val na een aanrijding met een busje.

Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout vond het ongeluk omstreeks 08.25 uur plaats bij de kruising van de Johan de Pourckstraat, de Lantsheerstraat (N287) en de E.D. van den Broeckestraat. Volgens de politie viel de fietser door de botsing tegen een paaltje. Hij raakte hierdoor gewond. Twee politiewagens en een ambulance kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

De ambulancemedewerkers hebben zich over de gewonde ontfermd en deze rond 09.00 uur overgebracht naar een ziekenhuis. De automobilist kon na het afleggen van zijn verklaring zijn weg vervolgen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren