Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Man gewond bij ongeluk in Koudekerke

Toegevoegd: 19-11-2020, 18.47 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een automobilist heeft aan het einde van de middag in Koudekerke een fietsster en een andere auto geraakt. De man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer reed rond 17.25 uur over de Boisotstraat. Ter hoogte van de kruising met de Doormanstraat, waar op dat moment een bestelbus geparkeerd stond, kwam de man in botsing met een fietsster. Vervolgens ontstond een botsing met een andere personenauto, welke op zijn beurt een geparkeerde auto raakte. De auto van de man zelf kwam schuin op de weg tot stilstand.

Voor de man werd in eerste instantie alleen een rapid responder gewaarschuwd maar later kwam toch ook een ambulanceteam ter plekke om de man ter controle naar het ziekenhuis te brengen. De fietsster raakte slechts lichtgewond. Zij kon na het doorgegeven van haar personalia haar weg vervolgen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto van de gewonde man afgevoerd. Van het voertuig was een voorband lekgeraakt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (19-11-2020 om 21:45)
Heel veel sterkte voor de familie in deze moeilijke tijden.
Cookie-instellingen beheren