Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond bij steekpartij Bruinisse

Toegevoegd: 19-11-2020, 20.36 uur - Update: 19-11-2020, 21.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Een man is vanavond in Bruinisse zwaargewond aangetroffen na een vermoedelijke steekpartij. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 19.45 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er een bebloede man was aangetroffen in een brandgang aan de Acacialaan. Volgens de politie is de man mogelijk slachtoffer geworden van een steekincident. De man had ernstige verwondingen en is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. De brandgang waar de man werd gevonden is afgezet.

Na het voorval is er vermoedelijk een auto weggereden. De politie vraagt dan ook aan mensen die tussen 19.30 en 19.45 uur iets bijzonders gezien hebben in de omgeving van de Acacialaan dit te melden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
June (20-11-2020 om 11:24)
Berucht plekje voor drugs dealen en snotjochies die voor overlast zorgen.
Cookie-instellingen beheren