Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt man uit auto na ongeluk

Toegevoegd: 20-11-2020, 02.30 uur - Update: 20-11-2020, 02.51 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Langs de Koekoeksweg tussen Aagtekerke en Meliskerke is vannacht iemand bekneld komen te zitten nadat hij met zijn auto op zijn kop in een sloot terecht was gekomen.

Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk werd rond 00.50 uur gemeld en gebeurde nabij de kruising met de Molenweg. De brandweer rukte uit met twee voertuigen en had de automobilist rond 01.25 uur uit zijn voertuig. De gewonde is vervolgens snel op een brancard gelegd om daarna behandeld te worden in een gereedstaande ambulance. Hij is enige tijd later met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De auto van de man raakte zwaarbeschadigd en zal total loss moeten worden verklaard. Het dak was behoorlijk ingedeukt en één van de wielen was bijna losgeraakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Mitsubishi Colt getakeld. De wegbeheerder is in kennis gesteld zodat het wegdek ter plekke gereinigd kan worden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (20-11-2020 om 11:44)
het blijft in het donker een lastige weg om te rijden, zeker richting Melis. Denk dat het door lantaarns in de verte komt of zo. Er zitten ook wat rare kronkels/bochtjes in en misschien lag er ook nog wat slik en als je eenmaal in een berm beland....
Cookie-instellingen beheren