Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water bij Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 20-11-2020, 12.17 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen is rond het middaguur een auto te water geraakt. De bestuurster raakte niet  gewond.

De melding van het eenzijdige ongeluk, dat gebeurde aan de Zuid-Bevelandse zijde van de Oesterdam, werd rond 11.55 uur gemeld. Het voertuig belandde in het Schelde-Rijnkanaal. De bestuurster van de auto was al snel uit haar voertuig. Zij kon zelf de kant bereiken en is daar opgevangen door omstanders. Er zaten geen andere personen in het voertuig.

Na de melding werden twee blusvoertuigen, een redvoertuig en een duikploeg opgeroepen. De automobiliste is nagekeken door de ambulancedienst, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren