Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 60 km

Man opgepakt voor steekpartij Bruinisse

Toegevoegd: 20-11-2020, 13.02 uur
Onderzoek bij de plaats delict gisteravond.
Onderzoek bij de plaats delict gisteravond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie heeft vannacht een 19-jarige man aangehouden omdat hij gisteravond betrokken zou zijn geweest bij het steekincident in Bruinisse.

De politie ontving donderdagavond rond 19.45 uur een melding dat een man gewond op de Acacialaan lag. Zowel de politie als de ambulancedienst gingen ter plekke en het slachtoffer, een 22-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland, bleek een steekwond opgelopen te hebben.

De man werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie stelde een (buurt)onderzoek in en hield uiteindelijk rond 02.45 uur een verdachte aan in zijn woning. Het gaat om een 19-jarige man uit Bruinisse. Hij wordt verdacht van poging doodslag. De man zit nog vast voor nader onderzoek.

Volgens de politie ging aan de steekpartij mogelijk een onenigheid vooraf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren