Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Proces-verbaal voor chauffeur uitzonderlijk vervoer

Toegevoegd: 20-11-2020, 13.09 uur
Het transport werd gecontroleerd op een parkeerplaats langs de A58.
Het transport werd gecontroleerd op een parkeerplaats langs de A58.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Op de parkeerplaats bij Total Vliedberg langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke heeft de verkeerspolitie proces-verbaal opgemaakt tegen de chauffeur van een vrachtwagen voor uitzonderlijk vervoer.

Volgens de politie bleek tijdens een transportcontrole bij de vrachtwagen dat de lading niet goed was gezekerd. Ook werd vastgesteld dat de bestuurder geen vergunning had voor de lengte waarmee werd gereden ten tijde van de controle.

De politie laat weten dat de chauffeur het transport mag vervolgen als de vergunning op orde is en de lading wel goed gezekerd is. Door de verkeersagenten is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren