Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

N57 dicht na ernstig ongeluk bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 20-11-2020, 21.17 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij een verkeersongeluk op de Serooskerkseweg (N57) tussen Serooskerke (SD) en Burgh-Haamstede is vanavond een vrachtwagenchauffeur ernstig gewond geraakt.

De vrachtwagen kwam rond 19.20 uur in botsing met een bestelbus. Na de aanrijding belandden de beide voertuigen in een sloot. De brandweer heeft de vrachtwagenchauffeur bevrijd uit zijn cabine. De traumahelikopter is ter plaatse geweest om het ambulancepersoneel te assisteren.

De vrachtwagenchauffeur is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn exacte verwondingen is niets bekend. De bestuurder van het busje raakte voor zover bekend niet gewond. Vanwege het ongeluk moest de weg volledig worden afgesloten. Bergingsbedrijf Ista heeft het busje getakeld, bergingsbedrijf Kuzee gaat de vrachtauto takelen.

Hoe lang de wegafsluiting nog gaat duren, is niet duidelijk. Over de oorzaak van het ongeluk is overigens ook nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (21-11-2020 om 08:16)
Wat erg voor de chauffeur en z'n thuisfront! Heel veel sterkte gewenst!
Anja (20-11-2020 om 21:43)
Verschrikkelijk, ik rij daar bijna elke dag. Sterkte voor de betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren