Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen ongeluk N57 Burgh-Haamstede geborgen

Toegevoegd: 20-11-2020, 23.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De vrachtwagen die vrijdagavond betrokken was bij een ernstig ongeluk op de Serooskerkseweg (N57) tussen Serooskerke (SD) en Burgh-Haamstede is geborgen. De weg is na verwachting rond 01.00 uur weer beschikbaar voor het verkeer.

De vrachtwagen kwam rond 19.20 uur in botsing met een bestelbus. Na de aanrijding belandden de beide voertuigen in een sloot en ontstond er een flinke ravage. De brandweer heeft de vrachtwagenchauffeur bevrijd uit zijn cabine. De traumahelikopter is ter plaatse geweest om het ambulancepersoneel te assisteren.

De vrachtwagenchauffeur is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn exacte verwondingen is niets bekend. De bestuurder van het busje raakte voor zover bekend niet gewond.

Vanwege het ongeluk moest de weg volledig worden afgesloten. Bergingsbedrijf Ista heeft het busje getakeld, bergingsbedrijf Kuzee heeft de vrachtauto uit de sloot gehaald en weggesleept. De wegafsluiting duurt naar verwachting tot 01.00 uur in verband met opruimwerkzaamheden. Ook het wegdek moet worden schoongemaakt. Over de oorzaak van het ongeluk is overigens ook nog niets bekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren