Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van ernstig ongeluk N57

Toegevoegd: 21-11-2020, 08.47 uur
De weg was na de aanrijding uren afgesloten.
De weg was na de aanrijding uren afgesloten.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De politie zoekt getuigen van het ongeval gisteravond op de Serooskerkseweg (N57) tussen Serooskerke (SD) en Burgh-Haamstede. De weg was na de aanrijding uren afgesloten.

Rond 19.20 uur botsen een bestelbus en een vrachtwagen tegen elkaar en belandden in de sloot. De vrachtwagen en de bestelwagen kwamen elk vermoedelijk uit een andere richting. Door onbekende oorzaken raakten ze elkaar in de flank en schoten de voertuigen van de weg en belandden in de sloot.

De 21-jarige bestuurder uit Haaften kon uit de bestelauto komen, maar de 48-jarige vrachtwagenchauffeur moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. Hij werd met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen werden getakeld waarvoor de weg een geruime tijd afgesloten werd. Beide voertuigen zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (23-11-2020 om 19:17)
@Jan, zoals je ziet ligt de hele combinatie in de sloot, met modder tot op het raam van de trekker. Ik gok zo maar dat deze de kant van de sloot heeft geraakt. Maar bedankt voor het suggereren dat chauffeur zijn gordel niet om had! Erg fijn. Sterkte voor de betrokkenen.
Jan (23-11-2020 om 15:03)
Als je de schade ziet, vraag ik me af, had de chauffeur zijn gordel om? Anno 2020 haast 2021 niet meer voor te stellen, maar waarom is anders dat deel van het raam kapot? Of een bord geraakt ?
Anja (21-11-2020 om 11:36)
Je zult het maar zien. Dit vergeet je je hele leven niet.
Cookie-instellingen beheren