Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw auto uitgebrand in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 22-11-2020, 10.43 uur
Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend gemaakt.
Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend gemaakt.
© Foto: Brandweerpost Burgh-Haamstede
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is vannacht opnieuw uitgerukt voor een autobrand in Burgh-Haamstede. Op een vakantiepark brandde een auto volledig uit.

Rond 00.15 uur werd er op een vakantiepark aan de Daleboutsweg een autobrand gemeld. Vlak naast een vakantiehuisje stond een geparkeerde auto in brand. Volgens de brandweer dreigde het vuur over te slaan naar het huisje.

De bewoners hebben direct een bluspoging gedaan, maar het blussen van de brand lukte niet meer. De brandweer heeft het vuur geblust en de vakantiewoning gecontroleerd. Er is een ambulance ingezet om de personen in het vakantiehuisje te controleren. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend gemaakt.

Zaterdag rond 17.35 uur werd er ook een autobrand ontdekt aan de Julianastraat. Op de oprit van een woning stond hier ook een auto in brand. Of er een verband is tussen beide branden is niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (22-11-2020 om 18:16)
Verschrikkelijk, je zult er maar net lopen.
Cookie-instellingen beheren